Webinar: online samenwerken, hoe doe je dat als OR?

17 april 2020

van waarde als OR tijdens de coronacrisis

Een boordevol webinar over online samenwerken. Niet zozeer de techniek, maar de praktijk kwam aan de orde. We maken een uitstap naar de praktijk. Deze keer de medezeggenschap bij IKEA: een interview met Peter Meuris, specialist medezeggenschap bij IKEA. Onderstaand tref je twee korte selecties uit het interview

Terugkijken?

Dit webinar is voor ondernemingsraden die te maken hebben met de effecten van corona en in gesprek willen met organisatie en bestuur.

or-aantrekkelijke-medezeggenschap-geef-elkaar-de-hand

Een webinar met handige aanknopingspunten om het gesprek met de bestuurder aan te gaan. Om ook in deze tijd van waarde te zijn als OR.

Bekijk het webinar online samenwerken, hoe doe je dat als OR?

Bekijk hier de hand-out over het webinar.

we komen graag met je in contact

Benieuwd wat Loof voor jullie OR kan betekenen? Plan nu een gratis afspraak in met een van de Loof trainers. We zijn benieuwd naar het verhaal van jullie OR en denken graag met je mee over een passende training. Na een gesprek met (een deel van) de OR maken we een vrijblijvend aanbod voor een maatwerk training voor jullie OR.

Wil je meer informatie? We staan je graag persoonlijk te woord, mailen kan natuurlijk ook: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.