X
Informatie rondom
het coronavirus

Arbo commissie: maak werk van arbo

Training arbo voor OR-leden

Eén van de zorgplichten van de OR is het bevorderen van de naleving van de arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. Daar zal het alleen niet bij blijven. Het is goed om als OR op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op Arbo-gebied. Meestal is dat de focus van de commissie Arbo. Tijdens de training besteden we aandacht aan de rol van de OR bij veiligheid en arbeidsomstandigheden. Daarnaast besteden we aandacht aan de vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid. Je krijgt inzicht in de aspecten die bij jullie organisatie van belang zijn. Uiteraard vergeten we niet hoe je als commissie Arbo hierop je invloed kan vergroten. 

Opbrengst van de training is: 
– inzicht in de verschillende stakeholders op het terrein van Arbo
– kennis van de rol van de RI&E in de organisatie 
– inzicht in toepassing van vitaliteit en (duurzame) inzetbaarheid in jullie organisatie 
– handvatten om het eigen OR-werk vorm te geven in Arbozaken

Module e-learning
Ter voorbereiding op de training krijg je toegang tot de e-learning ‘basiskennis Arbo’. Deze kun je op elk gewenst moment inplannen en is na afloop van de training 10 weken terug te kijken. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start en kun je achteraf nog zaken voor jezelf herhalen.

e-learning bij Loof

Opgebouwd volgens de principes van Loof Breinleren
Bij de opbouw van deze training werken we vanuit de principes van Loof Breinleren. We zorgen voor focus, herhalen de stof en zorgen dat je actief de nieuwe inzichten gaat toepassen voor optimaal resultaat.

Is dit iets voor jou?
Deze training is geschikt voor elk OR-lid dat, bijvoorbeeld als onderdeel van een werkgroep/commissie, zich wil verdiepen in Arbozaken. Wil je specifieke kennis over het thuiswerkbeleid en de rol van de OR daarbij? Klik dan hier

Tijdsduur 
De training bestaat uit twee dagdelen. Je krijgt daarbij voorafgaand aan de training toegang tot de e-learning ‘basiskennis Arbo’, welke je als voorbereiding volgt. 

Investering per deelnemer 
– online € 375,-  
– op locatie € 450,-
De prijs is inclusief module e-learning, hand-out en indien van toepassing het verblijfsarrangement.

Wil je met 4 of meer personen deelnemen aan deze training? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

ook interessant:

cursus arbomedezeggenschapondernemingsraador cursus arboor training arbotraining arbo

Inschrijven

17 februari 2022
Loof online leerplatform
Inschrijven
5 april 2022
Loof online leerplatform
Inschrijven
13 juni 2022
Loof online leerplatform
Inschrijven
20 september 2022
Loof online leerplatform
Inschrijven
10 november 2022
Loof online leerplatform
Inschrijven

Meer weten?

Neem voor informatie over onze individuele trainingen medezeggenschap contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl