De OR-APK

Tijdens deze training werpen we met jullie een blik ‘onder de motorkap’ van de OR. Wat is de staat van jullie OR? Wat gaat goed en wil je verder uitbouwen? En welke punten zijn voor verbetering vatbaar? Een pas op de plaats om van daaruit met nieuwe energie en focus weer de toekomst in te gaan.

Na deze apk hebben jullie als team een aantal punten geformuleerd waar je je verder in wilt ontwikkelen. Deze punten zullen we dan tijdens de vervolgtraining verder oppakken.

Deze training levert je op: 

  • inzicht in jullie sterke punten en hoe je deze verder kunt uitbouwen 
  • nieuwe energie en motivatie 
  • heldere focus waar je je op gaat richten de komende tijd
  • met een Loof trainer aan de slag met jullie ontwikkelpunt 

Deze online training wordt gegeven in de Loof online leeromgeving. De trainers van Loof zorgen voor een aantrekkelijke training met uitdagende werkvormen en voldoende ‘off-screen’ momenten. Zo blijf je continu bij de les. De online trainingen van Loof staan voor actief, met elkaar, leerzaam en leuk. 

Tijdsduur:

Het totale traject bestaat uit 3 dagdelen. Na de ochtend waarop jullie de apk doorlopen, volgt een trainingsdag (online of op locatie). Deze dag vullen we in n.a.v. de punten die uit jullie apk naar boven komen.

ook interessant:

Meer informatie?

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl