X
Informatie rondom
het coronavirus

De OR-APK

Wat is de staat van jullie OR? Hoe staan jullie ervoor? En waar ga je de komende periode aandacht aan geven? Tijdens deze training werpen we met jullie een blik ‘onder de motorkap’ van de OR. Een pas op de plaats om van daaruit met nieuwe energie en focus weer de toekomst in te gaan. 

Deelname aan deze training geeft je: 

  • inzicht in jullie sterke punten en hoe je deze verder kunt uitbouwen 
  • nieuwe energie en motivatie 
  • heldere focus waar je je op gaat richten de komende tijd 

Deze online training wordt gegeven in de Virtual Classroom van Loof en duurt een dagdeel. Voorafgaand aan de training ontvangen jullie alvast de OR-APK-checklist. Deze vullen jullie met elkaar in. Met de resultaten gaan we tijdens de training aan de slag.  

De trainers van Loof zorgen voor een aantrekkelijke training met uitdagende werkvormen. Hierdoor zorgen we ervoor dat je continu bij de les blijft.  De online trainingen van Loof staan voor actief, met elkaar, leerzaam en leuk. 

Voorafgaand aan de training neemt een trainer van Loof contact met jullie op. Zo kunnen we het programma verder op maat voor jullie maken. Daarnaast ondersteunen we je graag bij een goede technische voorbereiding.  

Aanmelden

Geen data of locaties gevonden.

Meer weten?

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Neem voor informatie over onze trainingen en begeleiding contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl