De WOR en de positie van de OR

Trainingen over de WOR en de positie van de OR in de organisatie

Medezeggenschap is bijzonder
Een representatieve OR is de organisatie-in-het-klein. Een uniek netwerk dat gevoelens en ideeën weerspiegelt die breder in de organisatie leven. Deze inzichten helpen je om als OR bij te dragen aan je organisatie.Als bureau geloven wij dat medezeggenschap niet vanzelfsprekend is. Het is mooi om te beseffen hoe bijzonder medezeggenschap eigenlijk is. Dit is het uitgangspunt voor onze trainingen over de WOR en de positie van de OR.
Onafhankelijke participatie door medewerkers is een waardevolle toevoeging bij het besturen van een organisatie. Medewerkers weten vaak beter wat er (echt) leeft in het bedrijf dan het management. Niet alles is zichtbaar aan de oppervlakte.

trainingen over de WOR en de positie van de OR

In de praktijk bieden we ondernemingsraden daarom in trainingen o.a. inzicht in die unieke WOR. Om vervolgens bijvoorbeeld de passende rol in de organisatie te bepalen. En soms ook wensen voor vernieuwing in participatie.

  • Wegwijs in de WOR: weten wat de wet biedt aan handvatten en beseffen hoe bijzonder de positie van de OR eigenlijk is.
  • Positie kiezen: een blik op organisatiestrategie en -ontwikkeling. Wat is jullie rol in de organisatie?

De WOR en de positie van de OR; ook online

De praktijk leert dat bijna alle team- en medezeggenschapstrainingen online en in hybride vorm plaats kunnen vinden. Onze ervaringen en die van onze opdrachtgevers en deelnemers zijn zeer positief; de mogelijkheden om zo te leren zijn gevarieerd. We overleggen graag met elkaar over de mogelijkheden. Bel gerust voor een afspraak 072-589 1 589 of mail bureau@looftrainingen.nl. Zie ook  online trainen en onze keuzehulp.

lees ook:

Nieuwsgierig naar onze brochure? Vraag deze hier aan.

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Of bel/mail ons voor meer informatie of een kennismakingsafspraak: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl.

sidebar maatwerk trainingen

 

Nieuwsgierig naar ons aanbod voor individuele OR-leden? Kijk naar ons aanbod in open inschrijving.

Wat past bij de opleidingswensen van jullie OR? Blader door onze voorbeelden van maatwerk trainingen.