Financiële commissie: stel de juiste financiële vragen

grip krijgen op financiële stukken

Als ondernemingsraad krijg je te maken met financiële gegevens. Bijvoorbeeld bij een adviesaanvraag. Voor een leek vaak een hoop abracadabra. In deze training leer je hoe je grip krijgt op financiële stukken zonder een financieel expert te hoeven worden. De basis voor elke financiële commissie. Naast kennis van de financiële basisbegrippen, leer je hoe je door het stellen van goede vragen zelf een oordeel kunt vormen over de financiële stukken die je aangeleverd krijgt. 

Opbrengst van de training is: 
– kennis van de financiële basisbegrippen 
– inzicht in het stellen van de juiste financiële vragen 
– handvatten om OR-taken beter uit te kunnen voeren 

Module e-learning
Ter voorbereiding op de training krijg je toegang tot de e-learning ‘basiskennis financiën’. Deze kun je op elk gewenst moment inplannen en is na afloop van de training 10 weken terug te kijken. Zo verschijn je goed voorbereid aan de start en kun je achteraf nog zaken voor jezelf herhalen.

e-learning bij Loof

Opgebouwd volgens de principes van Loof Breinleren
Bij de opbouw van deze training werken we vanuit de principes van Loof Breinleren. We zorgen voor focus, herhalen de stof en zorgen dat je actief de nieuwe inzichten gaat toepassen voor optimaal breinresultaat.

Is deze training iets voor jou? 
Deze financiële commissie training is geschikt voor elk OR-lid dat, bijvoorbeeld als onderdeel van een werkgroep, zich wil verdiepen in de financiële cijfers. Behoefte aan meer kennis? Kijk dan naar het vervolg op deze training: financieel expert in één dag.

Tijdsduur 
De training bestaat uit twee dagdelen. Je krijgt daarbij voorafgaand aan de training toegang tot de e-learning ‘basiskennis financiën’, welke je als voorbereiding volgt. 

Investering per deelnemer 
– online € 395,-
– op locatie € 475,-
De prijs is inclusief module e-learning, hand-out en indien van toepassing het verblijfsarrangement.

ook interessant:

medezeggenschapondernemingsraador cursus financiënor en financiënor training financiën

Inschrijven

27 juni 2024
omgeving Utrecht
Inschrijven

Meer weten?

Neem voor informatie over onze individuele trainingen medezeggenschap contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl