OR en pensioen: regel de toekomst

pensioen training voor OR-leden

Als ondernemingsraad heb je instemming op veranderingen in de pensioenregeling. Dit valt onder artikel 27 van de Wet op de ondernemingsraden, wat betekent dat je als OR instemmingsrecht hebt. Als OR-lid is het dus noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. In deze training nemen we je mee in de noodzakelijk kennis van het Nederlandse pensioensysteem en hoe je je rol als OR het beste kan invullen. Na de cursus ‘OR en pensioen’ ben je weer helemaal op de hoogte.

Opbrengst van de training is: 
– kennis van het Nederlandse pensioensysteem
– inzicht in de specifieke situatie in je eigen organisatie 
– inzicht in de rechten van de OR bij pensioenvraagstukken 
– kennis van de nieuwste ontwikkelingen omtrent pensioenen 

Opgebouwd volgens de principes van Loof Breinleren
Bij de opbouw van deze training werken we vanuit de principes van Loof Breinleren. We zorgen voor focus, herhalen de stof en zorgen dat je actief de nieuwe inzichten gaat toepassen voor optimaal breinresultaat.

Is dit iets voor jou?
Deze training is geschikt voor elk OR-lid dat, bijvoorbeeld als onderdeel van een werkgroep, zich wil verdiepen in het Nederlandse pensioenstelsel. 

Tijdsduur 
De training bestaat uit een dagdeel (ochtend) en vindt online plaats.

Investering per deelnemer 
online € 275,-  

ook interessant:

cursus pensioenmedezeggenschapondernemingsraador cursus pensioenor en pensioenpensioentraining or pensioentraining pensioen

Inschrijven

Geen data of locaties gevonden.

Meer weten?

Neem voor informatie over onze individuele trainingen medezeggenschap contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl