De OR in een internationale organisatie

Training OR in een internationale organisatie

De wereld globaliseert. Steeds meer Nederlandse organisaties komen in internationale handen. Daarnaast heeft Nederland een gunstig vestigingsklimaat. De OR in een internationale organisatie komt dus steeds vaker voor. Maar wat betekent dit voor je rol en positie in de organisatie? Tijdens deze korte training OR in een internationale organisatie nemen we je mee in de (on)mogelijkheden van deze context. Naast de wettelijke kennis, krijg je aan de hand van casuïstiek inzichten en tools mee om om te gaan met beslissingen die in het buitenland worden genomen.

Opbrengst van de training is: 
– kennis van instemmingsrecht en adviesrecht in een internationale organisatie
– inzicht in de omgang met een statutair bestuurder
– inzicht in de mogelijkheden van optrekken met de Nederlandse bestuurder 
– kennis van internationale OR jurisprudentie

Opgebouwd volgens de principes van Loof Breinleren
Bij de opbouw van deze training werken we vanuit de principes van Loof Breinleren. We zorgen voor focus, herhalen de stof en zorgen dat je actief de nieuwe inzichten gaat toepassen voor optimaal resultaat.

Is dit iets voor jou?
Deze training is geschikt voor elk OR-lid dat functioneert in een internationale organisatie en bekend is met de basis. Heb je behoefte aan basiskennis klik dan hier voor een passende training.

Tijdsduur 
De training bestaat uit een dagdeel (middag) en vindt online plaats.

Investering per deelnemer 
online € 275,-  
Prijs is inclusief hand-out.

ook interessant:

internationale orondernemingsraador

Inschrijven

Geen data of locaties gevonden.

Meer weten?

Neem voor informatie over onze individuele trainingen medezeggenschap contact op met ons bureau: 072 589 1 589 | bureau@looftrainingen.nl